Woningstoffering

Hulp nodig of vragen?

Wilt u meer informatie over een product? Neem gerust contact op.

0341 - 495700

Gordijnen en stoffering

SILO 6 heeft ook een breed assortiment in gordijnen, zodat er voor u genoeg keus is en altijd kans van slagen.

Gordijnen maken de ruimte net even wat gezelliger. Hierdoor krijg je een warm effect en klinkt de ruimte al snel minder hol. Wij hebben gordijnstoffen van Polyester tot aan linnen kwaliteit. Voor ieder wat wils. Moet het een verduisterend gordijn zijn of een inbetween? Kan allemaal. U kunt zelfs kiezen wat voor plooi u in het gordijn wilt, en welke rails u het mooist vindt.

Wij hebben het brede assortiment van Toppoint (Mijn Smaak) Zoals al eerder gezegd is dit een kwalitatief goed merk. Ook is er de mogelijkheid om van al deze stoffen vouwgordijnen te maken.

Verder hebben wij ook van Toppoint en Multisol het raamdecoratie assortiment. Dit bestaat uit verschillende raamdeco zoals rolgordijnen, Duettes, Plissé’s en nog veel meer.
Wij komen bij u thuis opmeten, en komen het ook bij u thuis monteren!

Kom gerust langs om de mogelijkheden door te spreken.

Contact opnemen

Silo6 gordijnen en stofferingSloophout kastent wit en grijs van binnenSloophout kasten met vakkenSloophout kasten vakkenkast van sloophout

Tapijt

Tapijt zeer geschikt voor de akoestiek en zorgt voor een lekkere zachte ondergrond. Wij hebben diverse soorten tapijt, ook geschikt voor projectinrichting. Tapijt geschikt voor een trap, of een traploper, het is allemaal mogelijk!

Wij beschikken over vakbekwaam personeel dat aan al uw wensen kan voldoen. Ons doel is om u te ontzorgen en u een gaaf interieur te bezorgen!

sloophout met oud aluminiumsloophout kast met kleurige plankjes

X