Witte houten vloeren

Hulp nodig of vragen?

Wilt u meer informatie over een product? Neem gerust contact op.

0341 - 495700

Witte geverfde/gelakte houten vloeren zijn al jaren populair. Silo 6 was één van de eerste winkels in Nederland die deze vloeren aanbood. Intussen hebben wij al heel wat klanten blij gemaakt met onze vloeren. In onze showroom kunt u de diverse mogelijkheden bezichtigen én bespreken. De eikenhouten vloeren worden fabrieksmatig gespoten in een RAL-kleur naar keuze.

N.B.: Er zijn grote prijsverschillen in het aanbod van witten vloeren. Silo 6 is niet de goedkoopste maar dat willen wij ook niet zijn. Goede laklagen professioneel laten aanbrengen op een goede vloer kost nu eenmaal geld. Maar op lange termijn een betere investering: het opnieuw laten schuren en lakken kost vaak meer dan de helft van de aanschafprijs van de vloer plus alle rompslomp van het leeghalen van uw woonruimtes wat er nog bij komt.

witte houten vloerhouten vloer wit geverfd

Hier bijvoorbeeld onze witte verouderde Silo Dutch wit gespoten in zijdeglans lak. Deze specifieke vloer wordt geheel in Nederland gemaakt en afgelakt. U bent van harte welkom in Harderwijk om deze vloeren te bekijken.

verouderd eiken wit gelakt

X