Tafel

Hulp nodig of vragen?

Wilt u meer informatie over een product? Neem gerust contact op.

0341 - 495700

Tafel & Eettafel

 

SILO 6 levert diverse houten tafels en eettafels in verschillende houtsoorten, maten, modellen en afwerkingen. Zoekt u een eiken tafel met blokpoot zodanig afgewerkt dat deze onbewerkt lijkt? Of zoekt u een geoliede Walnoten eettafel met dun lang blad en lekker breed zodat je de hele krant er op uit kan vouwen?

Rechts onze Boomstamtafel. Elke tafel is uniek in vorm. Nieuw zijn onze tafels en meubels gemaakt van sloophout.

 

 

Grote lange en smalle boomstamtafelsBoomstamtafel tafel uit een blad

Industriele tafels

Industriele tafels in diverse vormen en maten van klein tot zeer groot en breed. Industriele poten van staal, aluminium of ijzer. Zelf een tafel ontwerpen? Dat kan. Het model hiernaast is een tafel gemaakt van eiken met oud gerecycelde poten van aluminium.

Robuust industrieel tafelindustrieel meubel Mango

Retro eettafels

 

Deze blank essen retro eettafel met taps lopende poot is van Be Pure. Tafel Oxforfd heeft een jaren zestig uitstraling en is standaard verkrijgbaar in de maat van 223 cm en 89 cm breed. Wilt u deze tafel in een andere lengte dan zullen we deze zelf voor u moeten maken..

retro tafel retrotafel met lade

Sloophout tafels

 

Hergebruik van hout is een van onze passies. Met veel plezier introduceren we dan ook deze sloophouten eettafels. Gemaakt van oud sloophout. Elke eettafel, uniek in zijn soort. Rechts onze sloophout eettafel SOUL van DTP Import.

eettafel van gekleurd sloophouteettafel van sloophout

Robuuste eettafels

 

Gerookte robuuste eiken eettafel bij de trapopgang van onze winkel. In combinatie met een white wash olie geeft dit een mooi grijs verweerd beeld.

Kraft tafel | BePureHomeeettafel oud eiken

Oud eiken tafels

 

Oud en nieuw, oude eiken eettafels met planken van meer dan 200 jaar oud gecombineerd met RVS of ander design onderstel. De oud eiken planken zijn lichtjes geborsteld en gepolijst. Het oude blijft gewaarborgd. Als je hier dan fijne strakke stoeltje bij plaatst is het compleet. 

X