Houten vloeren Solid floor parket en houten vloeren

Solidfloor parket en houten vloeren

Hulp nodig of vragen?

Wilt u meer informatie over een product? Neem gerust contact op.

0341 - 495700

Solidfloor parket en houten vloeren

Kies Solidfloor parket en houten vloeren die bij u past.

Maak kennis met de veelzijdige collecties Solidfloor parket en houten vloeren. Onze duurzame parketvloeren zitten vol karakter en zijn van nature mooi en warm. Elke authentieke vloer van Solidfloor parket en houten vloeren is geschikt voor elke ruimte in het huis, zoals de woonkamer, slaapkamer tot de kinderkamer. En ook in ruimtes die intensief worden belopen zoals op kantoor of in de winkel.

Een houten vloer vormt de basis voor elke stijl, in elk interieur. De unieke collecties hebben elke eigen specifieke kernmerken, met een geheel eigen sfeer. Dat is wat een Solidfloor houten vloer zo bijzonder maakt. Solidfloor heeft voor u de collecties parketvloeren handig onderverdeeld in drie stijlgroepen; Sfeervol, Klassiek en Modern.

Solid floor parket en houten vloeren

Solidfloor parket en houten vloeren Hebrides vintage

Kom naar de winkel en bespreek de mogelijkheden

Solidfloor kent meerdere collecties, voor ieder wat wils.  Zo kennen we de Solidfloor Lifestyle . De budget-technisch Originals collectie , of de stoer op de natuur gebaseerde Earth & Fire lijn.  Robuust is de Solidfloor Vintage lijn. En last but not least de klassieke patroonvloeren denkend aan oude franse en engelse tijden de New Classics.

Houten vloeren is groots op de eerste verdieping.

X