Sloophout tafel & eettafels

Hulp nodig of vragen?

Wilt u meer informatie over een product? Neem gerust contact op.

0341 - 495700

Sloophout tafel

Sloophout tafel en tafelblad gecombineerd met een industrieel stalen onderstel. Deze tafel wordt gemaakt van oud hout met de resten van de verf er nog op die origineel was aangebracht. Hierdoor is ieder exemplaar uniek en lijken geen twee tafels hetzelfde.

Tafel gemaakt van sloophout van het soort eiken. Oud eiken tafel wit geschilderd. Dit zijn wij nog niet tegen gekomen en sinds kort staat deze tafel in onze showroom. Prachtige oude kenmerken bedekt door een witte lak. Leuk om te bekijken.

Waar komt dit sloophout vandaan? Deze planken worden hergebruikt. Oude bouwmaterialen als planken en balken van oude panden zoals scholen, kazernes maar ook oude fabrieken, whisky stokerijen, worden opnieuw gebruikt. Grote balken worden spijkervrij gemaakt en gezaagd in planken. Indien nodige wordt het hout ook nog eens gedroogd in droogkamers.

Bestaande oude vloerdelen worden ook ontdaan van alle spijkers en gebruikt of voor oude brede planken vloeren of voor prachtige robuuste tafels, al dan niet met diverse verfresten er nog op.

Wij maken ook alle tafels op maat. Uw wens kleur en model.

Uw tafel op maat? Kom naar de winkel

 

eettafel van gekleurd sloophoutgekleurd sloophout tafel

Ons assortiment sloophouten tafels >>

X