Schilderwerk

Hulp nodig of vragen?

Wilt u meer informatie over een product? Neem gerust contact op.

0341 - 495700

Schilderwerk Harderwijk en Zeewolde

Schilderwerk Harderwijk en Zeewolde: Sinds 1 juli 2017 maakt SILO 6 deel uit van de “De Weerd Groep”, hierdoor is er een zeer nauwe samenwerking ontstaan met De Weerd Schilders en De Weerd Woninginrichting uit Epe. Sinds 1975 verzorgen zij o.a. schilderwerk zowel binnen en buiten, glaswerkzaamheden, klein bouwkundig werk, wandafwerkingen en woningstofferingen. ( voor info: www.deweerdschilders.nl)

Wij bieden dus Schilderwerk vanuit Harderwijk, Zeewolde en Epe een totaalconcept in wonen, dit uiteraard verzorgd door onze eigen vakkundige schilders.

Ontzorgen is het sleutelwoord, waarbij wij samen met u willen zoeken naar de juiste toepassingen van materialen, kleurcombinaties, plan van aanpak enzovoort. De ervaring leert dat dit door onze klanten als zeer prettig wordt ervaren. Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk.
Wij werken met name voor particulieren, maar ook bedrijven, instellingen en verenigingen van eigenaren behoren tot onze klanten.

Kortom: Wij zorgen dat uw huis een mooi compleet plaatje wordt, kom gerust lang voor advies!

Contact opnemen

Silo6 gordijnen en stofferingSloophout kastent wit en grijs van binnenSloophout kasten met vakkenSloophout kasten vakkenkast van sloophout

X