Over ons

Hulp nodig of vragen?

Wilt u meer informatie over een product? Neem gerust contact op.

0341 - 495700

Over Ons

Wie zijn wij?

Misschien het best om iets te vertellen over de reacties van onze klanten. Vooral de reacties van klanten die dan voor het eerst komen, daar smelten wij van: “wat een gave spullen”, “verrassend ingericht” en “dit had ik veel eerder moeten weten”

Meer ? Uiteraard vind je bij ons alles wat je voor je inrichting nodig hebt. Basis zijn de vloeren, gordijnen en behang. Maar dan de aankleding: Banken, tafels, kasten waarbij we midden en iets hoger segment aanspreken voor een klant die toch unieker is en met de tijd meegaat. Accessoires en servies maken het geheel af.

Geschiedenis

Wat valt er allemaal over ons te vertellen? SILO 6 vindt zijn oorsprong in 1995 waarbij de eigenaren op zoek zijn naar een oude houten vloer. Na een zoektocht bij diverse sloopbedrijven stuiten ze op een hele grote partij oud grenen delen van wel 7 meter lang. Hun eigen vloertje is zo gelegd, een paar advertenties verder en de resterende partij is zo verkocht. Dit is toen uitgegroeid tot een florerend vloeren bedrijf “De Vloerenwerf”.

In 2005 werd ons een oud pand aangeboden, een oude graansilo aan de Havendijk nr 6 te Harderwijk. SILO 6 was geboren. Vloerenafdeling kwam boven en beneden de lifestyle.

Net zoals met de houten vloeren is oud hout en recycling onze passie. Zodoende is ook bij de meubels, oude steigerhouten tuinmeubelen alsmede kasten en tafels gemaakt van sloophout geverfd of met diverse gekleurde plankjes, geïntroduceerd.

woonwinkel HarderwijkRiviera -Maison-zeewoldeCartel Living bij Silo 6Winkel SIO 6

Naast de gerecyclede meubels en accessoires leveren wij stoere tafels op maat. Accessoires van bekende merken zoals Present Time, Bloomingville, Riverdale, PTMD maar ook krijtverf van Painting the Past en trendy meubel lijnen van Zuiver, BePureHome, VTWonen, Eleonora en By-boo.

Servies neemt ook een steeds sterkere plek in bij SILO 6. Servies van Blond Amsterdam, VTwonen en PIP Studios zijn onze bekendste namen.

In tegenstelling tot Loods 5 waar wij door veel mensen mee vergeleken worden. Zijn wij de eigenaar van alle producten en alle Shop in Shops in de winkel. Aandacht en passie maakt alles mooier zegt een bekend merk. Alleen bij ons is dat echt heel persoonlijk.

Wil je snel een cadeautje bestellen dan kan dat ook. Onze artikelen staan op de webshop, snel en makkelijk aan te schaffen.

Wij nodigen jullie uit om ons en ons stadje Harderwijk te komen bezoeken en er gelijktijdig een leuke dag van te maken.

chesterfield banken.nlverkoopbalie van sloophout

Lijsten van sloophoutStoere bankstellen silo 6 harderwijk

X