Gietvloer de industriele vloer

Hulp nodig of vragen?

Wilt u meer informatie over een product? Neem gerust contact op.

0341 - 495700

Gietvloer

Gietvloeren; bijna iedereen heeft er wel eens van gehoord. Termen als betonlook, cementlook, minimalisatie, naadloos en industrielook komen voorbij. Inmiddels heeft “de gietvloer” niet alleen Nederland veroverd maar beginnen ook andere landen voorzichtig te proeven aan dit type vloerafwerking.In onze showroom hebben we aan aantal grote gietvloeren liggen. Tegenwoordig kiest men echter steeds vaker voor deze elegante vloerafwerking waarbij voordelen als naadloos, slijtvast en gemakkelijk in onderhoud belangrijke argumenten zijn.

gietvloeren witOfferte gietvloeren

Silo 6 werkt samen met serieuze gietvloeren producenten. Deze bedrijven produceren al meer dan 25 jaar kunststof gietvloeren op basis van polyurethaan en epoxy. Gebruik makend van al hun ervaring hebben zij een aantal gietvloeren ontwikkeld welke speciaal bedoeld zijn voor particulier gebruik. Deze gietvloeren zijn dan ook leverbaar in vele kleuren en kleurcombinaties. Een pure line gietvloeren is leverbaar in mat, zijdeglans of hoogglans en eventueel in antislipvorm voor natte ruimten in een woning. Nieuwe applicatietechnieken maken het mogelijk een afwerking te creëren met een betonnen of een industriële uitstraling.

Silo 6 levert alleen UV bestendige gietvloeren. Dat betekent dat niet alleen de laklaag UV bestendig is, maar het materiaal, het PU, ook. Dit heeft als gevolg dat uw gietvloer niet verkleurt en dus kleurecht is. Dit wordt ook wel een alifatische gietvloer genoemd. Vele bedrijven bieden een aleen een UV bestendig lak aan met als gevolg dat uw gietvloer onder de laklaag wel degelijk verkleurt.

gietvloer keuken kan dat ervaringen

X