Lamelplanken

eiken lamelplanken en lamelparket vloer

Hulp nodig of vragen?

Wilt u meer informatie over een product? Neem gerust contact op.

0341 - 495700

lamelplanken & lamelparket vloer

Lamelplanken, Lamelparket zijn planken die opgebouwd zijn uit een multiplex ( berken is het best) als drager met een toplaag van de gewenste houtsoort. Deze toplaag kan varieren van 3 tot en met 6 mm. Zeer grote voordeel van  lamelparket is de minimale werking. Nadeel is dat de toplaag zeer vakkundig op de drager gelijmd dient te worden. Dit is een kostbaar proces en is daarom terug te vinden in de prijsverschillen van deze vloeren.

lamelplanken vloerGerookt-wit-geolied-lamelplank

Een goede kwaliteit lamelplank bestaat uit minimaal 3 verschillende lagen (altijd oneven in aantal) hout. Alleen dan zal een product beperkt aan werking onderhevig zijn. Deze lamelparket vloer uitstekend zwevend te leggen en met de juiste ondervoer, de oplossing voor appartementen en loft. Als u de lamelplanken in onze fabriek laat afwerken is deze lamelvloer prima voor de doe het zelver.

Lamelparket vindt u ook terug onder de naam duoplank en lamel vloerdelen. Wij leveren deze vloeren ook in visgraatmotief.. Lamelplanken zijn er van 14 cm tot wel 26 cm breed in diverse selecties. Wij bieden werkingsvrije planken aan onder de naam Silo Dutch en Solidfloor.

Houten vloeren – Massieve houten vloeren

X