Dressoir kasten

Hulp nodig of vragen?

Wilt u meer informatie over een product? Neem gerust contact op.

0341 - 495700

Dressoir kasten

Dressoir kasten, we kunnen nauwelijks stoppen met opscheppen over deze fantastische combinatie van klassiek, zwaar eiken en het enorme contrast van fijn, glossy, super modern. Dressoirs of TV meubels leveren en ontwerpen wij van eiken, staal. Ook prachtige tv meubels van DTP-Import staan bij ons op het menu.

Stalen dressoir kast, TV-meubel uitschuifbaar naar behoefte. Industriele look gemaakt van blauwstaal. Deze langwerpige bijzettafels kunnen opmaat gemaakt worden. Kijk ook eens naar onze industriele kasten.

Maak kennis met de Ferum collectie. De baaien van de Indonesische eilanden liggen bezaaid met vissersboten, geschilderd in de meest exotische, felle kleuren. Deze boten worden al generaties lang op dezelfde traditionele manier gebouwd. Maar met de uitgerangeerde exemplaren die op het land worden achtergelaten doet d-Bodhi iets heel bijzonders… Dit doorleefde hout is dan misschien niet meer geschikt voor vissersboten, maar het is prachtig om er meubels van te maken, vooral in combinatie met stoer metaal.

boekenkasten – brocante kasten – dressoirs – sloophout kasten – vitrine kasten – Industriele kasten

Onze voorraad

 

Dressoir kasten vierdes houten industriele met staal
dressoir kast staal ijzer verlengbaar
dressoir kasten uitschuifbaar
dressoir kasten tv meubel

 

X