bankstel rodeo

Bank Rodeo

Hulp nodig of vragen?

Wilt u meer informatie over een product? Neem gerust contact op.

0341 - 495700

Bank Rodeo

Bank Rodeo zwart Be PureBank Rodeo Cognac bruin

 

drie-zits rodeo groen

Extra omschrijving De nieuwe serie  bank Rodeo van BePureHome is modern, stoer en eigentijds. Deze 3-zits bank Rodeo is royaal, biedt volop zitruimte en beschikt over een stoere stof, Recycle leer. Dankzij haar slanke frame en losse kussens toont de bank subtiel in de living. De poten zijn van zwart metaal. De zithoogte is 45 cm, de zitdiepte is 60 cm en de hoogte van de armleuningen is 68 cm.

Wat is Recycle leer? Bij het snijden van de patronen van de huiden houden fabrieken restanten over. Deze restanten worden vermalen en hiervan maken we een nieuwe stof: Recycle leer. Recycle leer bestaat uit 70% écht leer en 30% polyester. De stof is opgebouwd uit twee materialen: de onderlaag bestaat uit gerecycled echt leer wat zorgt voor de natuurlijke en unieke uitstraling. Het leer wordt beschermd door een polyester afdeklaag welke oneffenheden voorkomt en waardoor het een stevige combinatiestof wordt.

Onderhoud: Het Recycle leer kan niet behandeld worden met vet voor leer. Recycle leer kunt u als volgt onderhouden: met een vochtige doek kunt u de stof schoonmaken. In geval van vlekken kunt u een neutrale zeepoplossing gebruiken om de vlek mee te verwijderen. Na het verwijderen van de vlek de stof afnemen met een vochtige doek. De serie van de bank Rodeo bestaat uit deze 3-zits bank, een 2,5 zit bank en een feautuil.

Aanbod Rodeo banken >>

X